Wie zijn wij?

Tineke Voorthuis

Oefentherapeut Cesar / psychosomatisch oefentherapeut / Slaap Slim oefentherapeut

Sinds 1990 werk ik als oefentherapeut Cesar. Ik ben zowel algemeen als psychosomatisch oefentherapeut. Heb je (ernstige) stressklachten? Ook dan kan ik je dus begeleiden in onze praktijk.

Mijn passie is om je van klacht naar kracht te brengen. Een klacht staat voor mij nooit op zichzelf. Ik kijk altijd wat die klacht betekent voor je dagelijkse leven. En vervolgens: hoe die is op te lossen of hoe je er wellicht beter mee kunt leren omgaan. Bij psychische en lichamelijke stressklachten, kies ik vaak voor een integrale aanpak die gericht is op zowel lichaam als geest.

Ik geef individuele behandelingen en groepslessen Puur Bewegen. Als oefentherapeut ben ik aangesloten bij het Landelijk Netwerk Chronische Pijn, het netwerk SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten), SlaapSlim-oefentherapie, Eerste Lijn Zorg in Soest (ELZIS) en neem deel aan diverse intervisiegroepen in mijn vak. Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ik houd mijn kennis en kunde met veel enthousiasme op peil via bij- en nascholingscursussen.

Samen met Lenie Kap – gestalttherapeut – geef ik trainingen ‘Aandachtig Leven’ en ‘Voluit Leven’. Voor Eva maakten we een minitraining ‘Aandachtig Leven’

Saskia van Garderen

Oefentherapeut Mensendieck

Aandachtsgebieden
(aspecifieke/(pseudo)radiculaire) rugklachten, neurologische aandoening (Parkinson, MS, e.d.), artrogene klachten en bedrijfsoefentherapie.

Ik ben werkzaam binnen mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck in Baarn en zal mijn praktijk uitbreiden in Soest. Mijn affiniteit ligt bij mensen met (aspecifieke/(pseudo)radiculaire) rugklachten, mensen met een neurologische aandoening (Parkinson, MS, e.d.), artrogene klachten en bedrijfsoefentherapie. Medio 2019 zal ik me aansluiten bij het Parkinson netwerk. Naast oefentherapie verzorg ik pilateslessen en begeleidt/coacht mensen bij een actieve leefstijl.

Meer weten? Bel of mail ons!

ga